Malware Support Menu

Malware-ondersteuning

Realtime bescherming inschakelen

Real-Time Protection draait op de achtergrond van je computer en scant elk bestand dat je hebt gedownload, gebruikt of geopend. Real-Time Protection controleert op virusachtig gedrag en stopt alle verdachte activiteiten, stelt u op de hoogte en stopt alle bestanden of kwaadaardige processen die schadelijk kunnen zijn voor uw computer.

Als geüpgradede gebruiker heeft u toegang tot onze Real-Time Protection-functie.

Volg deze instructies om Real-Time Protection in te stellen:

Open PCProtect

• Open de PCProtect-app op uw Windows-apparaat
  • Klik op het pictogram PCProtect aan de linkerkant.
  • Schakel real-time bescherming in

• Klik op Realtime bescherming
  • Controleer of de schakelaar is ingesteld op Beveiliging ingeschakeld
  • Wanneer je PCProtect voor het eerst op Mac installeert, moet je Real-Time Protection instellen. We hebben dit zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Volg deze instructies om Real-Time Protection in te schakelen:

Open PCProtect

Open de toepassing PCProtect

• Klik op Dashboard
  • Klik op Inschakelen
  • Klik op Installeren
  • Open Systeemvoorkeuren
  • Toestemmingen toestaan

• Klik op Beveiligingsvoorkeuren openen
  • Klik op het slotpictogram
  • Voer uw Mac-wachtwoord in
  • Klik op Ontgrendelen
  • Klik op Toestaan
  • Realtime bescherming inschakelen

Ga naar de PCProtect-applicatie

• Klik op Volgende > Systeemvoorkeuren openen
  • Klik op PCProtect Real-Time Protection 5 - (mogelijk moet u naar beneden scrollen om het item te vinden)
  • Klik op Complete Setup
  • Real-Time Protection draait op de achtergrond van je Android-apparaat en scant elke nieuwe activiteit op je apparaat. U krijgt dan een melding als een bestand of app schadelijk of kwaadaardig is.

Volg deze instructies om Real-Time Protection in te schakelen:

• Open de applicatie PCProtect

• Tik op het schildpictogram Real-Time Protection

• Tik op de schakelaar Realtime inschakelen

Real-Time Protection is nu ingeschakeld.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!