Malware Support Menu

Støtte for skadelig programvare

Slik aktiverer du sanntidsbeskyttelse

Real-Time Protection kjører i bakgrunnen på datamaskinen din og skanner alle filer du har lastet ned, brukt eller åpnet. Real-Time Protection ser etter viruslignende oppførsel og stopper alle mistenkelige aktiviteter, varsler deg og stopper filer eller ondsinnede prosesser som kan være skadelig for datamaskinen din.

Som oppgradert bruker vil du ha tilgang til vår Real-Time Protection-funksjon.

Følg disse instruksjonene for å konfigurere Real-Time Protection:

Åpne PCProtect

• Åpne PCProtect-applikasjonen på Windows-enheten din
  • Klikk på PCProtect-ikonet på venstre side.
  • Aktiver sanntidsbeskyttelse

• Klikk på Sanntidsbeskyttelse
  • Sjekk om bryteren er satt til Beskyttelse aktivert
  • Når du først installerer PCProtect på Mac, må du konfigurere sanntidsbeskyttelse. Vi har gjort dette så enkelt som mulig. Følg disse instruksjonene for å aktivere Real-Time Protection:

Åpne PCProtect

Åpne PCProtect-applikasjonen

• Klikk på Dashboard
  • Klikk på Aktiver
  • Klikk på Installer
  • Åpne Systemvalg
  • Tillat tillatelser

• Klikk på Åpne sikkerhetsinnstillinger
  • Klikk på låseikonet
  • Skriv inn Mac-passordet ditt
  • Klikk på Lås opp
  • Klikk på Tillat
  • Aktiver sanntidsbeskyttelse

Gå til PCProtect-applikasjonen

• Klikk på Neste > Preferanser for åpne system
  • Klikk på PCProtect Real-Time Protection 5 - (det kan hende du må rulle ned for å finne oppføringen)
  • Klikk på Fullfør oppsett
  • Real-Time Protection kjører i bakgrunnen på Android-enheten din og skanner ny aktivitet på enheten din. Du vil da bli varslet hvis en fil eller app er skadelig eller skadelig.

Følg disse instruksjonene for å slå på Real-Time Protection:

• Åpne PCProtect-applikasjonen

• Trykk på Real-Time Protection-skjoldikonet

– Trykk på Aktiver sanntidsbryteren

Du vil nå ha sanntidsbeskyttelse aktivert.