Billing Support Menu

Faktureringssupport

Hur avslutar jag mitt konto?

Vi beklagar att du överväger att avbryta din prenumeration på PCProtect. Även om du kanske inte alltid ser oss, kan du vara säker på att PCProtect arbetar hårt för att skydda dig från skadliga hot och virus.

Vänligen välj den betalningsmetod nedan som du använde för att betala för din prenumeration och följ stegen för att hantera din prenumeration.

Följ dessa steg på din iOS®-enhet:

• Öppna inställningsappen
  • Tryck på iCloud®-prenumerationen längst upp på skärmen
  • Tryck på 'Prenumerationer' (detta kan ta några sekunder att ladda)
  • Tryck på prenumerationen du vill hantera
  • Tryck på 'Avsluta prenumeration'
  • Alternativt, för att hantera din PCProtect-prenumeration kan du granska dina prenumerationer som är kopplade till ditt Apple®-konto senast klicka här.

För att hantera din PCProtect-prenumeration kan du granska dina prenumerationer som är kopplade till ditt Google-konto av klicka här.

Om du vill avsluta ditt konto hos oss kan du göra det via klicka här för att hantera dina faktureringsinställningar inom ditt konto. Se nedan för en översikt över de enkla stegen.

Logga in

Logga in på ditt konto på vår hemsida.

Instrumentpanel

• Klicka på "Konto" på din instrumentpanel
  • Meny

• Välj "Min fakturering" på menyn
  • Faktureringsöversikt

• Klicka på "Hantera" i din faktureringsöversikt
  • Redigera sida

• Klicka på "Hantera faktureringsinställningar" på redigeringssidan
  • Hantera inställningar

Här kan du hantera ditt abonnemang.

Verifiering

Som en säkerhetsåtgärd kräver vi att du verifierar din identitet som kontoinnehavare innan vi gör några ändringar i dina faktureringsinställningar. För att underlätta denna process skickar vi en verifieringskod till den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Om du vill avsluta ditt konto hos oss kan du göra det via klicka här för att hantera dina faktureringsinställningar inom ditt konto. Se nedan för en översikt över de enkla stegen.

Logga in

Logga in på ditt konto på vår hemsida.

Instrumentpanel

• Klicka på "Konto" på din instrumentpanel
  • Meny

• Välj "Min fakturering" på menyn
  • Faktureringsöversikt

• Klicka på "Hantera" i din faktureringsöversikt
  • Redigera sida

• Klicka på "Hantera faktureringsinställningar" på redigeringssidan
  • Hantera inställningar

Här kan du hantera ditt abonnemang.

Verifiering

Som en säkerhetsåtgärd kräver vi att du verifierar din identitet som kontoinnehavare innan vi gör några ändringar i dina faktureringsinställningar. För att underlätta denna process skickar vi en verifieringskod till den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Logga in
    jag har glömt mitt lösenord
    Jag har tappat mitt konto