Malware Support Menu

Støtte for skadelig programvare

Hva er et mørkt nettsøk?

Hvert år blir milliarder av påloggingsinformasjon avslørt og stjålet fra noen av verdens største nettsteder. PCProtect tilbyr datainnbruddssøk som lar deg se om e-posten din har blitt kompromittert.

Datainnbruddssøk lar deg sjekke om noen e-postadresser har blitt berørt av kjente datainnbrudd. Noen store nettsteder har blitt brutt tidligere, som LinkedIn og MySpace.

Noen ganger inkluderer dataene som har blitt lekket fullstendig eksponerte passord. Disse dataene kan være verdifulle for hackere og nettkriminelle ettersom internettbrukere har en tendens til å bruke de samme passordene på tvers av flere nettsteder og kontoer. Når informasjonen er lekket, er det ingen måte å fjerne den på.

• Hva er Data Breach Search?
  • Hvordan bruker jeg Data Breach Search?
  • Hvorfor er søk etter databrudd viktig?
  • Tips for å holde deg beskyttet
  • Hvordan bruker jeg Data Breach Search?

Følg disse instruksjonene for å bruke PCProtects datainnbruddssøk:

• Klikk her
    • Skriv inn e-postadressen du vil bruke

• Klikk på Se etter brudd

Vi vil da gi deg beskjed hvis e-postadressen din har et brudd knyttet til seg.

Hvorfor er mørkt nettsøk viktig?

Når et brudd oppstår, kan enhver bruker på den listen som har avslørt informasjon, være åpen for enten økonomisk tap eller identitetstyveri. Hvis du finner e-postadressen din knyttet til et brudd, bør du gå og endre passordet ditt på den nettsiden umiddelbart, og potensielt på andre nettsteder der du har brukt det samme passordet.

Tips for å holde deg beskyttet!

En av de beste tingene du kan gjøre for å holde deg beskyttet på nettet, er å bruke en passordbehandler og generere unike passord for hver konto du oppretter på nettet. På den måten hvis ett passord blir lekket, vil ikke en hacker kunne bruke det passordet for å få tilgang til andre kontoer. PCProtect tilbyr passordbehandleren deres Password Vault som inkluderer en tilfeldig passordgenerator og et trygt sted å lagre alle passordene dine for å holde deg beskyttet på nettet.

Vil du komme i gang med Password Vault? Klikk her