Settings Support Menu

PCProtect Indstillinger

Problemer med realtidsbeskyttelse

Real-Time Protection kører i baggrunden på din enhed og scanner enhver fil, som du har downloadet, brugt eller åbnet. Real-Time Protection tjekker for viruslignende adfærd og stopper alle mistænkelige aktiviteter, giver dig besked og stopper alle filer eller ondsindede processer, der kan være skadelige for din enhed.

Følg venligst disse trin omhyggeligt for at løse problemet med Total AV's Real-Time Protection, før du kontakter vores supportafdeling.

Afinstaller andre antivirusprogrammer

Hvis du har andre antivirusprogrammer installeret med realtidsbeskyttelse, ender de med at arbejde mod hinanden, og Real-Time Protection vil ikke fungere.

Hvis du ikke har et andet antivirusprogram installeret, gå til trin 5.

For at fjerne andre antivirusprogrammer

• Åbn Windows Startmenu
  • Søg efter Tilføj eller fjern programmer
  • Gå listen igennem og afinstaller alle andre programmer, der er et antivirusprogram
  • Afinstaller PCProtect

Nu har vi fjernet andre antivirusprogrammer, vi kan også fjerne PCProtect midlertidigt.

• Skriv PCProtect i din Windows søgelinje
  • Højreklik på PCProtect-applikationen
  • Klik på Afinstaller
  • Et nyt vindue skulle åbne med en liste over applikationer.

• Find PCProtect
  • Højreklik PCProtect
  • Klik på Afinstaller/Skift
  • Genstart din pc

Genstart af computeren på dette tidspunkt vil give dit system mulighed for at afinstallere fuldstændigt og rydde op efter fjernelse af software.

• Gør dette og fortsæt med trin

Geninstaller PCProtect

• Klik her for at downloade PCProtect
  • Åbn den Downloadede fil i din browser
  • Klik på Ja for at tillade PCProtect at foretage ændringer på din enhed

• Klik på Installer
  • Vent på, at PCProtect installerer
  • Vent på, at PCProtect opdaterer

• Prøv at aktivere Real-Time Protection igen. Hvis det virker, fantastisk! Hvis ikke fortsæt.

Afinstaller Intel Rapid Storage

• Åbn PCProtect
  • Klik på Speedometer-ikonet
  • Klik på Application Uninstaller
  • Klik på Start scanning

• Find applikationen Intel Rapid Storage
  • Klik på afkrydsningsfeltethøjre side
  • Klik på Afinstaller udvalgte

• Afinstaller PCProtect

Efter at have fjernet Intel Rapid Storage, skal vi også fjerne PCProtect midlertidigt.

• Skriv PCProtect i din Windows søgelinje
  • Højreklik på PCProtect-applikationen
  • Klik på Afinstaller
  • Et nyt vindue skulle åbne med en liste over applikationer.

• Find PCProtect
  • Højreklik PCProtect
  • Klik på Afinstaller/Skift
  • Genstart din pc

Genstart af computeren på dette tidspunkt vil give dit system mulighed for at afinstallere fuldstændigt og rydde op efter fjernelse af software.

• Gør dette og fortsæt med trin .

Geninstaller PCProtect

• Klik her for at downloade PCProtect
  • Åbn den Downloadede fil i din browser
  • Klik på Ja for at tillade PCProtect at foretage ændringer på din enhed

• Klik på Installer
  • Vent på, at PCProtect installerer
  • Vent på, at PCProtect opdaterer

• Prøv at aktivere Real-Time Protection igen. Hvis det virker, fantastisk! Hvis ikke fortsæt.

Genstart baggrundstjenester

Baggrundstjenesten PC Security Management Service skal muligvis aktiveres eller genstartes for at løse dit Real-Time Protection-problem.

For at gøre det skal du følge disse trin:

• Klik på knappen Start/Windows.
  • Skriv services.msc i Windows-søgelinjen, og klik på Kør som administrator

• Højreklik på PC Security Management Service > Egenskaber
  • Klik på fanen Recovery
  • Indstil First, Second og Subsequent Failures til **Genstart tjenesten{notrans-7 }
  • Klik på Anvend > OK

• Åbn PCProtect-applikationen, og klik på Aktiver beskyttelse
  • Prøv at aktivere Real-Time Protection igen. Hvis det virker, fantastisk! Hvis ikke fortsæt.

Tjek Windows Defender er deaktiveret

På de fleste moderne Windows-enheder vil Microsoft Defender være forudinstalleret. Microsoft Defender vil ende med at forårsage konflikt med PCProtect, og vi vil anbefale at deaktivere det. Følg disse instruktioner for at deaktivere Microsoft Defender:

• Klik på ikonet Windows/Start-knappen
  • Klik på Settings Cog
  • Klik på Opdater og sikkerhed
  • Klik på Windows Security
  • Klik på Virus- og trusselsbeskyttelse
  • Find Microsoft Defender
  • Slå fra Periodisk scanning

• NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Når du først installerer PCProtect på Mac, skal du konfigurere Real-Time Protection. Vi har gjort dette så enkelt som muligt. Følg disse instruktioner for at aktivere Real-Time Protection:

Åbn PCProtect

Åbn PCProtect-applikationen

• Klik på Dashboard
  • Klik på Aktiver
  • Klik på Installer
  • Åbn Systemindstillinger
  • Tillad tilladelser

• Klik på Åbn sikkerhedsindstillinger
  • Klik på Låseikonet
  • Indtast din Mac-adgangskode
  • Klik på Lås op
  • Klik på Tillad
  • Aktiver realtidsbeskyttelse

Gå til PCProtect-applikationen

• Klik på Næste > Åbne systemindstillinger
  • Klik på PCProtect Real-Time Protection 5
  • Klik på Fuldfør opsætning
  • Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Sørg for, at enheden og PCProtect er fuldt opdateret, og genstart derefter.

Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.