Setup Support Menu

PCProtect Instelling

Problemen met downloaden en installeren van PCProtect

Als je een probleem hebt met het downloaden of installeren van PCProtect, maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen met je probleem!

Met welk besturingssysteem heeft u hulp nodig?

ramen macOS® Android

Problemen met het downloaden van PCProtect op Windows

Ik heb hulp nodig bij het downloaden van PCProtect

Selecteer hieronder een optie

Waar kan ik PCProtect downloaden? Mijn PCProtect download start niet of stopt Mijn PCProtect-download kan niet worden geopend Waar is Mijn PCProtect Download

Ga terug

Problemen met het downloaden van PCProtect op Windows

Waar kan ik PCProtect downloaden?

Klik hier om PCProtect te downloaden.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op Windows

Mijn PCProtect download start niet of stopt

Als uw download niet start of stopt, volg dan deze instructies

• Wacht en probeer het later opnieuw
  • Controleer of je internetverbinding stabiel is en start je router opnieuw op
  • Controleer of u voldoende schijfruimte op uw computer heeft
  • Klik met de rechtermuisknop op de downloadlink en Koppeling opslaan als - u kunt de plaats wijzigen waar het bestand wordt opgeslagen (de bestandsnaam moet PCProtect_Setup.exe zijn)
  • Probeer een andere browser te gebruiken

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op Windows

Mijn PCProtect-download kan niet worden geopend

Als je PCProtect hebt gedownload en het wil niet openen, volg dan deze instructies:

• Start uw apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw
  • Controleer of Windows up-to-date is
  • Controleer of u de beheerder van uw computer bent - Als u niet de beheerder van de computer bent, vraag dan de beheerder om hulp
  • PCProtect opnieuw downloaden

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op Windows

Waar is Mijn PCProtect Download

De standaardlocatie van bestanden die worden gedownload op Windows is de downloadmap.

Volg deze instructies om uw PCProtect-download te vinden:

• Open het startmenu
  • Zoeken naar Verkenner
  • Klik op Downloads onder Vastgezette items
  • Zoek naar PCProtect of PCProtect Setup
  • Kunt u uw PCProtect-download niet vinden? Klik hier om opnieuw te downloaden.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op Windows

Ik heb hulp nodig bij het installeren van PCProtect

Selecteer hieronder een optie

Mijn installatiebestand kan niet worden geopend Ik krijg een foutmelding tijdens de installatie Het installatieprogramma start of voltooit niet

Ga terug

Problemen met het installeren van PCProtect op Windows

Mijn installatiebestand kan niet worden geopend

Als uw download niet start of stopt, volg dan deze instructies

• Wacht en probeer het later opnieuw
  • Controleer of je internetverbinding stabiel is en start je router opnieuw op
  • Controleer of u voldoende schijfruimte op uw computer heeft
  • Klik met de rechtermuisknop op de downloadlink en Koppeling opslaan als - u kunt de plaats wijzigen waar het bestand wordt opgeslagen (de bestandsnaam moet PCProtect_Setup.exe zijn)
  • Probeer een andere browser te gebruiken

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op Windows

Ik krijg een foutmelding tijdens de installatie

Als u tijdens de installatie een foutmelding krijgt, is dit hoogstwaarschijnlijk te wijten aan een probleem met het besturingssysteem.

Volg deze stappen om uw probleem op te lossen:

• Start uw pc opnieuw op
  • PCProtect opnieuw downloaden
  • Controleer of uw apparaat volledig is bijgewerkt

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op Windows

Het installatieprogramma start of voltooit niet

Als je PCProtect hebt gedownload en het wil niet openen, volg dan deze instructies:

• Start uw apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw
  • Controleer of Windows up-to-date is
  • Controleer of u de beheerder van uw computer bent - Als u niet de beheerder van de computer bent, vraag dan de beheerder om hulp
  • PCProtect opnieuw downloaden

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Ik heb hulp nodig bij het inloggen

U bent momenteel ingelogd op een account op onze website dat geen actief abonnement heeft. Om uit te loggen, klikt u op onderstaande knop.

UitloggenMijn e-mail is ongeldig Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Mijn e-mail is ongeldig

Het spijt ons dat je een probleem hebt met inloggen op PCProtect. Een van onze agenten helpt u graag bij het oplossen van uw probleem.

Ga terug Neem contact met ons op

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend

Als uw wachtwoord niet wordt herkend, klikt u op Wachtwoord opnieuw instellen

Mijn e-mail is fout Wachtwoord opnieuw instellen

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu!

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Mijn e-mail is ongeldig

Heeft u een betaald abonnement?

Ga terug Ja Nee

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Aanmelden met PCProtect

Zodra u zich heeft aangemeld bij PCProtect, ontvangt u inloggegevens.

Ga terug Aanmelden!

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen bij het activeren van PCProtect op Windows

Hulp nodig bij het activeren van de software

Selecteer hieronder een optie

Real-Time Protection kan niet worden ingeschakeld Waar zijn mijn betaalde functies? Hulp bij licenties

Ga terug

Problemen bij het activeren van PCProtect op Windows

Real-Time Protection kan niet worden ingeschakeld

Real-Time Protection draait op de achtergrond van je apparaat en scant elk bestand dat je hebt gedownload, gebruikt of geopend. Real-Time Protection controleert op virusachtig gedrag en stopt alle verdachte activiteiten, stelt u op de hoogte en stopt alle bestanden of kwaadaardige processen die schadelijk kunnen zijn voor uw apparaat.

Verwijder andere antivirusprogramma's

Als u andere antivirusprogramma's hebt geïnstalleerd met Real-Time Protection, zullen deze uiteindelijk tegen elkaar werken en zal Real-Time Protection niet werken.

Als u geen andere antivirustoepassing hebt geïnstalleerd, gaat u naar stap 5.

Om andere antivirusprogramma's te verwijderen

• Open Windows Start

• Zoek naar Programma's toevoegen of verwijderen

• Doorloop de lijst en verwijder alle andere programma's die een antivirusprogramma zijn

Verwijder PCProtect

Nu we andere antivirusprogramma's hebben verwijderd, kunnen we PCProtect ook tijdelijk verwijderen.

• Typ PCProtect in uw Windows-zoekbalk

• Klik met de rechtermuisknop op de PCProtect-applicatie

• Klik op Verwijderen

Er zou een nieuw venster moeten openen met een lijst met toepassingen.

• Zoek PCProtect

• Klik met de rechtermuisknop op PCProtect

• Klik op Verwijderen / wijzigen

Start uw pc opnieuw op

Door de computer op dit punt opnieuw op te starten, kan uw systeem volledig worden verwijderd en opgeschoond na het verwijderen van software.

Doe dit en ga verder met stap .

Installeer PCProtect opnieuw

• { [ob-0-PdcjK0jKurcYSs7oAsvuNawujmRWy2]} PCProtect

• Open het gedownloade bestand in uw browser

• Klik op Ja om toe te staan dat PCProtect wijzigingen aanbrengt op uw apparaat

• *Klik op Installeren**

• Wacht tot PCProtect installeert

• Wacht tot PCProtect updatet

Probeer Real-Time Protection opnieuw in te schakelen. Als het werkt, geweldig! Zo niet, ga door.

Verwijder Intel Rapid Storage

• Open PCProtect

• Klik op het pictogram Snelheidsmeter

• Klik op **Applicatie verwijderen{ notrans-6}

• Klik op Scan starten

• Zoek de toepassing Intel Rapid Storage

• Klik op het selectievakje aan de **rechterkant{notrans- 5}

• Klik op Geselecteerde verwijderen

Verwijder PCProtect

Na het verwijderen van Intel Rapid Storage moeten we ook PCProtect tijdelijk verwijderen.

• Typ PCProtect in uw Windows-zoekbalk

• Klik met de rechtermuisknop op de PCProtect-applicatie

• Klik op Verwijderen

Er zou een nieuw venster moeten openen met een lijst met toepassingen.

• Zoek PCProtect

• Klik met de rechtermuisknop op PCProtect

• Klik op Verwijderen / wijzigen

Start uw pc opnieuw op

Door de computer op dit punt opnieuw op te starten, kan uw systeem volledig worden verwijderd en opgeschoond na het verwijderen van software.

Doe dit en ga verder met stap .

Installeer PCProtect opnieuw

• { [ob-0-RFYsxiqOp1CwDoykwFZxpcup5Rfr6e]} PCProtect

• Open het gedownloade bestand in uw browser

• Klik op Ja om toe te staan dat
      wijzigingen aanbrengt op uw apparaat -

• *Klik op Installeren**

• Wacht tot PCProtect installeert

• Wacht tot PCProtect updatet

Probeer Real-Time Protection opnieuw in te schakelen. Als het werkt, geweldig! Zo niet, ga door.

Start achtergrondservices opnieuw

De achtergrondservice PC Security Management Service moet mogelijk worden ingeschakeld of opnieuw worden gestart om uw Real-Time Protection-probleem op te lossen.

Volg hiervoor deze stappen:

• Klik op de knop Start/Windows.

• Typ services.msc in de zoekbalk Windows en klik op {notrans -4}Uitvoeren als beheerder**

• Klik met de rechtermuisknop op PC Security Management Service > Eigenschappen

• Klik op het tabblad Herstel

• Stel {notrans-4 in }Eerste, tweede en volgende fouten om de service opnieuw te starten**

• Klik op Toepassen > OK

• Open de toepassing PCProtect en klik op Beveiliging inschakelen

Probeer Real-Time Protection opnieuw in te schakelen. Als het werkt, geweldig! Zo niet, ga door.

Controleer Windows Defender is uitgeschakeld

Op de meeste moderne Windows-apparaten is Microsoft Defender vooraf geïnstalleerd. Microsoft Defender zal uiteindelijk een conflict veroorzaken met PCProtect en we raden aan om het uit te schakelen. Volg deze instructies om Microsoft Defender uit te schakelen:

• Klik op het pictogram Windows/startknop

• Klik op het instellingenwiel

• Klik op Bijwerken en beveiliging

• Klik op Windows Beveiliging

• Klik op Virus- en bedreigingsbescherming

• Zoek Microsoft Defender

• Schakel Periodiek scannen uit

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen bij het activeren van PCProtect op Windows

Waar zijn mijn betaalde functies?

Mogelijk hebt u de gratis versie van PCProtect gedownload terwijl u een betaald abonnement heeft. Aangezien het de gratis versie van PCProtect is, heeft u geen toegang tot uw premiumfuncties. Als u een betaald account heeft, hoeft u alleen maar in te loggen om toegang te krijgen tot uw premiumfuncties.

Volg deze instructies om in te loggen en uw nieuwe functies te activeren:

Open PCProtect

• PCProtect openen
  • Klik op de knop Inloggen in de rechterbovenhoek
  • Voer inloggegevens in

• Voer uw e-mailadres in
  • Voer je wachtwoord in
  • Klik op Inloggen
  • U zou nu toegang moeten hebben tot alle functies binnen uw betaalde account.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen bij het activeren van PCProtect op Windows

Hulp bij licenties

Elke keer dat u zich voor het eerst aanmeldt met uw PCProtect-abonnement op een Windows-, macOS®-, Android- of iOS®-apparaat, wordt een licentie gebruikt

Als u extra licenties wilt kopen, kunt u dit doen in onze marktplaats. Het kan tot 15 minuten duren voordat uw licenties op uw account zijn geactiveerd.

Als u uw licenties wilt beheren, kunt u dit doen door naar onze apparaatdashboard te gaan. Vanaf hier kunt u:

• Controleer op welke apparaten een licentie is toegepast
  • Een licentie van een apparaat verwijderen
  • Voeg meer apparaten toe
  • Controleer de apparaatgegevens
  • Als u een licentie verwijdert, wordt het apparaat standaard ingesteld op de gratis versie van PCProtect

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op macOS®

Ik heb hulp nodig bij het downloaden

Selecteer hieronder een optie

Waar kan ik PCProtect downloaden? Mijn PCProtect download start niet of stopt Mijn PCProtect-download kan niet worden geopend Waar is Mijn PCProtect Download

Ga terug

Problemen met het downloaden van PCProtect op macOS®

Waar kan ik PCProtect downloaden?

Klik hier om PCProtect te downloaden.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op macOS®

Mijn PCProtect download start niet of stopt

Als uw download niet start of stopt, volg dan deze instructies

• Wacht en probeer het later opnieuw
  • Controleer of je internetverbinding stabiel is en start je router opnieuw op
  • Controleer of u voldoende schijfruimte op uw computer heeft
  • Klik met de rechtermuisknop op de downloadlink en Koppeling opslaan als - u kunt de plaats wijzigen waar het bestand wordt opgeslagen
  • Probeer een andere browser te gebruiken

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op macOS®

Mijn PCProtect-download kan niet worden geopend

Als je PCProtect hebt gedownload en het wil niet openen, volg dan deze instructies:

• Start uw apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw
  • Controleer of macOS® up-to-date is
  • Controleer of u de beheerder van uw computer bent - Als u niet de beheerder van de computer bent, vraag dan de beheerder om hulp
  • PCProtect opnieuw downloaden

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op macOS®

Waar is Mijn PCProtect Download

De standaardlocatie van bestanden die worden gedownload op macOS® is de downloadmap.

Volg deze instructies om uw PCProtect-download te vinden:

• zoeker openen
  • Open de Downloads onder favorieten
  • Zoek naar bestand PCProtect of PCProtect Setup
  • Kunt u uw PCProtect-download niet vinden? Klik hier om opnieuw te downloaden.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op macOS®

Ik heb hulp nodig bij het installeren

Selecteer hieronder een optie

Mijn installatiebestand kan niet worden geopend Ik krijg een foutmelding tijdens de installatie Het installatieprogramma start of voltooit niet

Ga terug

Problemen met het installeren van PCProtect op macOS®

Mijn installatiebestand kan niet worden geopend

Als uw download niet start of stopt, volg dan deze instructies

• Wacht en probeer het later opnieuw
  • Controleer of je internetverbinding stabiel is en start je router opnieuw op
  • Controleer of u voldoende schijfruimte op uw computer heeft
  • Klik met de rechtermuisknop op de downloadlink en Koppeling opslaan als - u kunt de plaats wijzigen waar het bestand wordt opgeslagen.
  • Probeer een andere browser te gebruiken

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op macOS®

Ik krijg een foutmelding tijdens de installatie

Als u tijdens de installatie een foutmelding krijgt, is dit hoogstwaarschijnlijk te wijten aan een probleem met het besturingssysteem.

Volg deze stappen om uw probleem op te lossen:

• Start uw pc opnieuw op
  • Controleer of uw apparaat volledig is bijgewerkt
  • PCProtect opnieuw downloaden

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op macOS®

Het installatieprogramma start of voltooit niet

Als je PCProtect hebt gedownload en het wil niet openen, volg dan deze instructies:

• Start uw apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw
  • Controleer of Windows up-to-date is
  • Controleer of u de beheerder van uw computer bent - Als u niet de beheerder van de computer bent, vraag dan de beheerder om hulp
  • PCProtect opnieuw downloaden

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Ik heb hulp nodig bij het inloggen

U bent momenteel ingelogd op een account op onze website dat geen actief abonnement heeft. Om uit te loggen, klikt u op onderstaande knop.

UitloggenMijn e-mail is ongeldig Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend
    Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Mijn e-mail is ongeldig

Het spijt ons dat u een probleem heeft met PCProtect. Een van onze agenten helpt u graag bij het oplossen van uw probleem.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Als uw wachtwoord niet wordt herkend, klikt u op Wachtwoord opnieuw instellen

Mijn e-mail is fout Wachtwoord opnieuw instellen

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Mijn e-mail is ongeldig

Heeft u een betaald abonnement?

Ga terug Ja Nee

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op Windows

Aanmelden met PCProtect

Zodra u zich heeft aangemeld bij PCProtect, ontvangt u inloggegevens.

Ga terug Aanmelden!

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen bij het activeren van PCProtect op macOS®

Ik heb hulp nodig bij het activeren van de software

Selecteer hieronder een optie

Real-Time Protection kan niet worden ingeschakeld Waar zijn mijn betaalde functies? Hulp bij licenties

Ga terug

Problemen bij het activeren van PCProtect op macOS®

Real-Time Protection kan niet worden ingeschakeld

Wanneer je PCProtect voor het eerst op Mac installeert, moet je Real-Time Protection instellen. We hebben dit zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Volg deze instructies om Real-Time Protection in te schakelen:

Open PCProtect

Open de toepassing PCProtect

• Klik op Dashboard
  • Klik op Inschakelen
  • Klik op Installeren
  • Open Systeemvoorkeuren
  • Toestemmingen toestaan

• Klik op Beveiligingsvoorkeuren openen
  • Klik op het slotpictogram
  • Voer uw Mac-wachtwoord in
  • Klik op Ontgrendelen
  • Klik op Toestaan
  • Realtime bescherming inschakelen

Ga naar de PCProtect-applicatie

• Klik op Volgende > Systeemvoorkeuren openen
  • Klik op PCProtect Real-Time Protection 5
  • Klik op Complete Setup

• Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen bij het activeren van PCProtect op macOS®

Waar zijn mijn betaalde functies?

Mogelijk hebt u de gratis versie van PCProtect gedownload terwijl u een betaald abonnement heeft. Aangezien het de gratis versie van PCProtect is, heeft u geen toegang tot uw premiumfuncties. Als u een betaald account heeft, hoeft u alleen maar in te loggen om toegang te krijgen tot uw premiumfuncties.

Volg deze instructies om in te loggen en uw nieuwe functies te activeren:

Open PCProtect

• PCProtect openen
  • Klik op de knop Inloggen in de rechterbovenhoek
  • Voer inloggegevens in

• Voer uw e-mailadres in
  • Voer je wachtwoord in
  • Klik op Inloggen
  • U zou nu toegang moeten hebben tot alle functies binnen uw betaalde account.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen bij het activeren van PCProtect op macOS®

Hulp bij licenties

Elke keer dat u voor het eerst inlogt met uw PCProtect-abonnement op een Windows-, macOS®-, Android- of iOS®-apparaat, wordt een licentie gebruikt

Als u extra licenties wilt kopen, kunt u dit doen in onze marktplaats. Het kan tot 15 minuten duren voordat uw licenties op uw account zijn geactiveerd.

Als u uw licenties wilt beheren, kunt u dit doen door naar onze apparaatdashboard te gaan. Vanaf hier kunt u:

• Controleer op welke apparaten een licentie is toegepast
  • Een licentie van een apparaat verwijderen
  • Voeg meer apparaten toe
  • Controleer de apparaatgegevens
  • Als u een licentie verwijdert, wordt het apparaat standaard ingesteld op de gratis versie van PCProtect

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect oniOS®

Ik heb hulp nodig bij het downloaden

Selecteer hieronder een optie

Waar kan ik PCProtect downloaden? Ik kan PCProtect niet downloaden

Ga terug

Problemen met het downloaden van PCProtect oniOS®

Waar kan ik PCProtect downloaden?

Klik hier om PCProtect te downloaden. Hierdoor wordt de App Store® op uw apparaat geopend.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect oniOS®

Ik kan PCProtect niet downloaden

PCProtect vereist iOS® 9.3 of hoger. Voor de veiligheid raden we u aan de hoogste versie van iOS® te gebruiken die uw apparaat ondersteunt.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect oniOS®

Ik heb hulp nodig bij het installeren

Klik hier om PCProtect te downloaden. Hierdoor wordt de App Store® op uw apparaat geopend.

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect oniOS®

Ik heb hulp nodig bij het inloggen

U bent momenteel ingelogd op een account op onze website dat geen actief abonnement heeft. Om uit te loggen, klikt u op onderstaande knop.

UitloggenMijn e-mail is ongeldig Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect oniOS®

Mijn e-mail is ongeldig

Het spijt ons dat je een probleem hebt met inloggen op PCProtect. Een van onze agenten helpt u graag bij het oplossen van uw probleem.

Ga terug Neem contact met ons op

Problemen met inloggen op PCProtect oniOS®

Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend

Als uw wachtwoord niet wordt herkend, klikt u op Wachtwoord opnieuw instellen

Mijn e-mail is fout Wachtwoord opnieuw instellen

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect oniOS®

Mijn e-mail is ongeldig

Heeft u een betaald abonnement?

Ga terug Ja Nee

Problemen met inloggen op PCProtect oniOS®

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect oniOS®

Aanmelden met PCProtect

Zodra u zich heeft aangemeld bij PCProtect, ontvangt u inloggegevens.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op Android

Waar kan ik PCProtect downloaden? Ik kan PCProtect niet downloaden

Ga terug

Problemen met het downloaden van PCProtect op Android

Waar kan ik PCProtect downloaden?

Klik hier op je Android-apparaat om PCProtect te downloaden. Dit geeft je een .APK-bestand om PCProtect te installeren.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het downloaden van PCProtect op Android

Ik kan PCProtect niet downloaden

PCProtect vereist Android 5.0 of hoger. Voor de veiligheid raden we u aan de hoogste versie van Android te gebruiken die uw apparaat ondersteunt.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met het installeren van PCProtect op Android

Ik heb hulp nodig bij het installeren

Klik hier op je Android-apparaat om PCProtect te downloaden. Dit geeft je een .APK-bestand om PCProtect te installeren.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met inloggen op PCProtect op Android

Ik heb hulp nodig bij het inloggen

U bent momenteel ingelogd op een account op onze website dat geen actief abonnement heeft. Om uit te loggen, klikt u op onderstaande knop.

UitloggenMijn e-mail is ongeldig Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op Android

Mijn e-mail is ongeldig

Het spijt ons dat je een probleem hebt met inloggen op PCProtect. Een van onze agenten helpt u graag bij het oplossen van uw probleem.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op Android

Mijn e-mailadres of wachtwoord wordt niet herkend

Als uw wachtwoord niet wordt herkend, klikt u op Wachtwoord opnieuw instellen

Mijn e-mail is fout Wachtwoord opnieuw instellen

Ga terug

Problemen met inloggen op PCProtect op macOS®

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op Android

Mijn e-mail is ongeldig

Heeft u een betaald abonnement?

Ga terug Ja Nee

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Problemen met inloggen op PCProtect op Android

Neem contact met ons op

Om je verder te helpen starten we graag een chatsessie met je. Geef onze agenten het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, zodat zij u kunnen helpen.

Ga terug Chat nu

Problemen met inloggen op PCProtect op Android

Aanmelden met PCProtect

Zodra u zich heeft aangemeld bij PCProtect, ontvangt u inloggegevens.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!