Setup Support Menu

PCProtect Oppsett

Hvor er mine betalte funksjoner?

Du kan ha lastet ned gratisversjonen av PCProtect selv om du har et betalt abonnement. Siden det er gratisversjonen av PCProtect vil du ikke ha tilgang til premiumfunksjonene dine. Hvis du har en betalt konto, må du bare logge inn for å få tilgang til premiumfunksjonene dine.

Åpne PCProtect

• Åpne PCProtect
  • Klikk på Logg på-knappen i øverste høyre hjørne
  • Skriv inn påloggingsdetaljer

• Skriv inn e-postadressen din
  • Skriv inn passordet ditt
  • Klikk på Logg på
  • Åpne PCProtect

• Åpne PCProtect
  • Klikk "Innstillinger"
  • Klikk Logg ut

• Klikk Logg ut
  • Skriv inn påloggingsdetaljer

• Skriv inn e-postadressen din
  • Skriv inn passordet ditt
  • Klikk på Logg på
  • Du skal nå ha tilgang til alle funksjonene i din betalte konto.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.