Account Support Menu

Kontostøtte

PCProtects funksjoner og fordeler

PCProtect inkluderer en rekke funksjoner og teknologier for å levere førsteklasses sikkerhetsforsvar. Fra bransjens toppdeteksjon av skadelig programvare til kompatibilitet på flere plattformer, vil vi holde deg trygg og beskyttet.

Våre funksjoner inkluderer:

Sanntidsbeskyttelse

Real-Time Protection er antivirusskanneren din. Den er konstant aktiv når enheten din er aktiv, slik at den kan beskytte deg mot trusler som virus, trojanere, adware, spyware og annen skadelig programvare i sanntid.

Advanced Cloud Scanning

Utnytter skynettverket vårt for å gi enda bedre beskyttelse mot nye og ukjente trusler

Utbedring av skadelig programvare

Med innebygde fjerningsverktøy vil vi rydde opp i virus og trusler som er oppdaget på enheten din.

Skanning av skadelig programvare

Kan kjøres manuelt, men de er vanligvis planlagt å kjøre i bakgrunnen med jevne mellomrom for å sikre at enheten din ikke inneholder skadelige filer og applikasjoner.

Kompatibilitet

PCProtect er tilgjengelig på:

• Windows
  • Mac os
  • iOS®
  • Android
  • Fire HD
  • Dekning for flere enheter

Vi tilbyr flere enhetslisenser til alle våre kunder for å sikre at de forblir beskyttet på tvers av enhetene sine.

Overvåking av datainnbrudd

Vi overvåker datalekkasjer i naturen og gir deg beskjed om dataene dine har blitt kompromittert.

VPN for sikker surfing

Hold dine personlige data og nettaktiviteter private, vær anonym og få tilgang til geobegrenset innhold på nettet ved å bruke vår VPN for å kryptere internettforbindelsen din.

Total Adblock

Si farvel til annonser og sporere på nettet med vår Total Adblock.

Total WebShield

Total WebShield er den første forsvarslinjen mot falske, svindel, phishing og forfalskede nettsteder som er laget for å kompromittere sikkerheten og stjele personlig informasjon