Password Vault Support Menu

Password Vault

Password Vault Førstegangsoppsett

Når du har kjøpt Password Vault, må du gjøre et lite oppsett for å komme i gang. PCProtect har gjort det til sin oppgave å gjøre dette så enkelt som mulig.

Lag ditt hovedpassord

• Åpne PCProtect-applikasjonen

• Klikk på nøkkelikonet

• Klikk på Hent Startet

• Skriv inn hovedpassordet

• Bekreft hovedpassordet

• Klikk på Fortsett

Hvis du har passord lagret på google chrome, kan du importere dem til hvelvet ditt. Hvis du ønsker å gjøre det, på dette trinnet:

• Klikk på Fortsett

• *Vent på at Password Vault skal importere passordene dine** – Klikk på Got It

Du har nå konfigurert Password Vault!

Lag ditt hovedpassord

• Åpne PCProtect-applikasjonen

• Klikk på Password Vault på sidemenyen

• Klikk på Oppsett Password Vault

• Skriv inn hovedpassordet

• Bekreft hovedpassordet

• Klikk på Fortsett – Klikk på Enter Vault

Hvis du har passord lagret på google chrome, kan du importere dem til hvelvet ditt. Hvis du ønsker å gjøre det, på dette trinnet:

Password Vault nettleserutvidelse (valgfritt)

Når du har satt opp Password Vault på PCProtect, kan du laste ned PCProtect Password Vault Assistent-nettleserutvidelsen. Dette vil tillate deg å bruke lagrede pålogginger direkte i nettleseren din.

Når du har installert nettleserutvidelsen, vil du enkelt kunne logge inn på et nettsted ved å klikke på låseikonet på høyre side av brukernavn- og passordfeltene til det nettstedet.