Malware Support Menu
Malware Support

PCProtect Scanning

Malware er en forkortelse af ondsindet software. Malware er designet til ondsindet at udføre kode på en computer. Dette kan være at stjæle data, logge tastetryk, korrupte filer, SPAM-e-mail-kontakter eller overhale kontrollen over en computer på andre grimme måder.

I denne sektion af supportcenteret kan du udforske og lære alt om malware, hvordan du scanner og beskytter dig selv mod vira og bedste praksis for at give dig den bedst mulige beskyttelse!

Vælg et emne fra menuen for at komme i gang!