Setup Support Menu

PCProtect Opsætning

Fjernelse af en enhed

Afinstallation eller log ud af applikationen vil ikke fjerne enheden helt fra din licenspulje.

Du kan fjerne enheder fra din enhedsliste på vores hjemmeside.

Gå tilbage

Besvarede dette dit spørgsmål?

JaIngen

Tak for tilbagemeldingen!

Genvinde en licens

Fra det øjeblik, du genvinder en licens fra en invitation, kan det tage op til 24 at vise. Du kan tjekke fremskridtene inden for din konto.

Gå tilbage Der er gået mere end 24 timer

Genvinde en licens

Der er gået mere end 24 timer.

Ser du stadig invitationen på vores hjemmeside?

Invitationen vises stadig Der vises ingen invitation

Gå tilbage

Genvinde en licens

Reclaim a License-invitationen vises stadig på webstedet

Fortæl os venligst, hvilken genindvindingstekst du ser på webstedet (teksten er rød)

Der er ingen tekst Det siger reclaim Der står at genvinde x timer

Gå tilbage

Genvinde en licens

Du kan kontrollere det samlede antal brugte licenser på siden.

Tjek, at ingen andre eller nye enheder er blevet tilføjet til siden. Det er muligt, at en enhed er blevet genautentificeret med den nyligt tilgængelige licens.

Gå tilbage